Πρακτικά 2022-10-16

Categories: Πρακτικά
praktika

Απολογισμός της πρώτης δεκαπενθήμερης συνάντησής μας.
16 οκτ 2022

Ήταν μια μικτή, υβριδική συνάντηση ανάμεσα σε φυσικά πρόσωπα και ψηφιακές παρουσίες. Ήταν η πρώτη αυτού του είδους και βεβαίως είχε πολλά προβλήματα, κυρίως τεχνικά. Ήταν δύσκολο να ακουστούν όλοι καλά και επίσης δεν βλεπόμασταν όλοι. Ωστόσο η συζήτηση γύρω από το κυρίως θέμα, την ημέρα που θα μαζευόμαστε στο στέκι, έγινε και αποφασίστηκε αυτή η ημέρα να είναι η Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, τα απογεύματα μεταξύ 5.00 και 9.00. Θα γίνει και το σχετικό κάλεσμα για την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Μετά από πρόταση μέλους μας, στα σχόλια αυτού του καλέσματος μπορούν να προταθούν θέματα για συζητήσεις που μας ενδιαφέρουν ώστε να έρθουμε όλες/όλοι προετοιμασμένοι και…διαβασμένοι!

Ήρθαν πολλά μέλη μας που δεν είχαν ξαναέρθει σε συνάντηση κι αυτό ήταν πολύ ευχάριστο!

Την επόμενη Δευτέρα λοιπόν 24 Οκτωβρίου, από τις πέντε το απόγευμα και μετά, μπορούμε να συναντηθούμε στην Ιερά Οδό 14. Χτυπάμε το κουδούνι “Λέσχη Φίλων Κόμιξ” και ανεβαίνουμε στον τέταρτο όροφο. Υπενθυμίζουμε ότι η οικονομική μας υποχρέωση είναι να παραγγείλουμε καφέ, τσάι, βότανα, μπύρες ή ποτά από το μπαρ της Λέσχης. Βεβαίως, οποιαδήποτε ημέρα, οποιαδήποτε παρέα είναι ευπρόσδεκτη να συναντηθεί εκεί χωρίς ειδοποίηση, ο χώρος είναι πάντα ανοιχτός και τα Σαββατοκύριακα έχει μπαζάρ κόμιξ για όσες/όσους τα αγαπούν.

Ελπίζουμε ότι την Δευτέρα 24 Οκτ. θα λύσουμε ένα μεγάλο μέρος των τεχνικών προκλήσεων γιατί και πάλι θα έχουμε ψηφιακές συμμετοχές, αρχής γενομένης με αυτήν της διαχειρίστριας.