Πρακτικά 2022-12-05

Categories: Πρακτικά
praktika

Τι είπαμε χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
Το κύριο θέμα μας ήταν οι ημέρες των γιορτών και τι θα κάνουμε. Από την συζήτηση έγινε σαφές ότι υπάρχουν δύο ομάδες, μία που για διάφορους λόγους θέλει να μείνει στην πόλη και μία που πετάει την σκούφια της για εκδρομή. Οι της εκδρομής διαπίστωσαν ότι είναι αργά να ψάξουμε με άνεση για ένα ωραίο και ενδιαφέροντα προορισμό, έτσι αποφασίστηκε να πάμε μια διήμερη τις ημέρες των Θεοφανείων Οι προτάσεις θα μπουν στα σχόλια και θα τις συζητήσουμε εκεί.

Η ομάδα της πόλης θα πάει το βράδυ της παραμονής 23 Δεκ. για ποτό και μουσική στο “After”, στην Φωκίωνος Νέγρη, λεπτομέρειες και διεύθυνση θα δώσει ο Ιωσήφ Αβράμογλου που θα παίξει και μουσική εκείνο το βράδυ. Για την επομένη, ανήμερα των Χριστουγέννων θα βρεθούμε να φάμε όλοι μαζί σε κάποιο εστιατόριο. Η “Ροζαλία”, στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, συνήθως μένει ανοιχτό τις ημέρες των γιορτών. Θα πάρουμε οριστική απάντηση την επόμενη βδομάδα, οπότε μπορούμε να κλείσουμε και τραπέζι. Ως τότε αποφασίστε αν θα έρθετε ή όχι. Αν θα ακολουθήσει καφές-ποτό-χαβαλές είναι απόφαση της στιγμής

Στη συνέχεια ξεκίνησε το μάθημα βασικής πληροφορικής που το παρακολούθησαν όλοι με τεράστιο ενδιαφέρον και ανέδειξε το διδασκαλικό ταλέντο του Georgelos Giorgos- Valtasar, περισσότερα θα μας πει ο ίδιος αλλά και οι μαθητές/ιές του.

Επόμενη συνάντηση την άλλη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με συζήτηση και κυρίως από τις 7.00 και μετά, μουσικές και τραγούδια με Αρχαία Ελληνική Λύρα, αυτή του Απόλλωνα, κιθάρα και κόντρα μπάσο. Ένα σπάνιο άκουσμα, με άγνωστους στα αυτιά μας μαγικούς ήχους.