Πρακτικά 2023-03-27

Categories: Πρακτικά
praktika

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ξεκινήσαμε στις 5.40 και δεν προλάβαμε να τα πούμε όλα! Είναι φυσικό σε μία συνάντηση δύο-τριών ωρών να γίνονται μόνον νύξεις όσων μας ενδιαφέρουν, πολύ περισσότερο αν έχουμε και κάποια ειδικό που θα μας αναπτύξει κάποιο θέμα. Γιατί στις 7.00 η Ενεργειακή Θεραπεύτρια Έλενα Μπακάλοβα αποφάσισε να χωρέσει τον όγκο ενός ολόκληρου σεμιναρίου για το ενεργειακό μας σώμα, μέσα σε 90 λεπτά. Ποταμός αγάπης, προσφοράς και πολύτιμων πληροφοριών που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για να προστατεύουμε την υγεία μας και να την φροντίζουμε αποτελεσματικά. Συνόδευσε την παρουσίαση της με ασκήσεις που τις πήραμε μαζί μας σαν πολύτιμα φυλαχτά.

Πριν έρθει η Έλενα ανταλλάχθηκαν τηλέφωνα κι έγιναν γνωριμίες ανά γειτονιές. Επίσης διερευνήθηκε η πραγματοποίηση της μονοήμερης στο Σχοινιά. Αυτή η μικρή εκδρομή εξελίχθηκε σε ένα αστείο όταν από τα τριάντα τέσσερα άτομα που ενδιαφέρονταν, τελικά ήθελαν να έρθουν μόνον έντεκα! Να διευκρινίσουμε εδώ ότι σε κάθε δράση εμπλέκεται μία ολόκληρη αλυσίδα ανθρώπων και υπηρεσιών γι’ αυτό κάποια στιγμή ένα μέλος μάς επέστησε την προσοχή σχετικά με τις συμμετοχές ή όχι σ’ αυτές. Καμμία δράση δεν είναι υποχρεωτική και όλα γίνονται για την διασκέδαση, τις γνωριμίες και την λίγη χημεία που χρειάζεται να δημιουργηθεί για να προχωρήσουμε στις συγκατοικήσεις μας. Η συνέπεια και η σοβαρότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά τής εμπιστοσύνης που χρειαζόμαστε για να δούμε το όραμά μας να πραγματοποιείται.

Άκυρη λοιπόν η μονοήμερη και πάμε στην επόμενη.

Μετά την περίοδο του Πάσχα και από την Τρίτη του Θωμά 24 Απριλίου, ξεκινάει η πολυαναμενόμενη Πρόβα Συγκατοίκησης. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό εγχείρημα-πιλότος θα εξελιχθεί σε μικρή ξενοδοχειακή μονάδα της Αιδηψού. Θα είναι σαν να έχουμε νοικιάσει διαμερίσματα σε μια μικρή πολυκατοικία και μένουμε όλοι εκεί μαζί. Η πρόσκληση και οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν σύντομα.

Στο τέλος του μήνα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς όσοι δεν είμαστε απασχολημένοι στην Αιδηψό θα επιχειρήσουμε την τετραήμερη εκδρομή Σάββατο 29 Απριλίου με Τρίτη 2 Μαΐου, στη Ναύπακτο.

Φυσικά όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται εφ’ όσον υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών και δεσμεύσεων!

Πάμε συγκατοίκηση!