Πρακτικά 2023-06-21

Categories: Πρακτικά
praktika

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η πρώτη μας καλοκαιρινή συνάντηση συνέπεσε με το Θερινό ηλιοστάσιο! Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους, το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Αρχίσαμε σχολιάζοντας αυτό το σπουδαίο σημείο μέσα στο χρόνο, ποια είναι η σχέση Γης και Ήλιου και πώς γιορτάζεται.

Συνεχίσαμε με τα νέα από τις ομάδες γειτονιάς. Κάποιες μπαίνουν σε καλοκαιρινό ρυθμό με μέλη να ξεκινούν τις διακοπές τους άλλες συνεχίζουν με προγράμματα εντός πόλης και μονοήμερες εκδρομές. Διευκρινίστηκε ότι όσα μέλη θέλουν να συγκροτήσουν νέες ομάδες γειτονιάς είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με την διαχειρίστρια Μαλάμω Στεργίου.

Στη συνέχεια συστήθηκαν τα νέα μέλη μας -τα καλωσορίζουμε κι από εδώ- πάρα πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα γεμάτα θέρμη για το εγχείρημα μας.
Κλείσαμε με τις νέες εξειδικευμένες ομάδες δράσης προς συγκατοίκηση που έχουν συγκροτηθεί και τον τρόπο λειτουργίας τους. Το skype είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τις καλοκαιρινές μας συναντήσεις και συντονισμό και τα μέλη κλήθηκαν να φτιάξουν λογαριασμούς.

Η συζητήσεις τέλειωσαν γύρω στις 8.30 και μερικοί από εμάς έμειναν στον ίδιο χώρο για πίτσα και συζήτηση, άλλοι πήγαμε θερινό σινεμά στη γειτονιά.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον ίδιο χώρο “Καφέ Ηλιοστάσιο”, στις 18.30.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλες και όλους!

Μένουμε σε επαφή, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το άμεσο και το πιο μακρινό μέλλον μας!